Dr. Dinescu Catalin

Stomatologie Generala / Stomatologie estetica

Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, omul Catalin Dinescu este pasionat in timpul liber de teatru “de improvizatie”, sport, calatorii dar mai presus de toate acestea este profesionistul dedicat meseriei pe care si-a ales-o.

Problemele dentare pe care le-a avut inca din vremea copilariei, ii ofera o perspectiva unica asupra experientei pe care o are un pacient pe scaunul medicului stomatolog.

Din postura de medic si-a ajutat toti pacientii sa plece din cabinetul de stomatologie mai relaxati si cu problemele dentare rezolvate.

De asemenea, domnul doctor considera ca este mai bine sa previi, decat sa tratezi astfel ca toti pacientii pleaca de la cabinet, cu informatii esentiale referitoare la metodele de preventie, si importanta controlului periodic.

Atent mereu la detalii dr. Catalin Dinescu , acorda o atentie deosebita tratamentelor pe care le efectueaza, verificand si respectand mereu masurile stricte de igiena si sterilizare.
Participa cu interes in fiecare an la cursuri de pregatire, care il ajuta sa trateze afectiuni stomatologice din mai toate ramurile stomatologiei.

Specialitati:
-Stomatologie generala: tratamentul cariei, obturatii de canal, obturatii fizionomice
-Stomatologie estetica: lucrari dentare, fatete , detartraje, albiri, etc.
-Tratamente chirurgicale: extractii dentare
-Tratamente copii, adulti, persoane varstnice
-Tratamente protetice: lucrari dentare din portelan, zirconiu, proteze totale si partiale, etc.
Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania.

Copyright Ava Smile 2017. All rights reserved.