CLINICILE AVA


AVA Smile – Floreasca

In aceasta locatie ne-am dorit sa ducem stomatologia si estetica faciala la cel mai inalt nivel, imbinand cele mai noi linii terapeutice, pentru a oferi tratamente multidisciplinare, personalizate, de catre o echipa completa, formata din specialisti pe fiecare ramura stomatologica, creand astfel zambete perfecte,sanatoase si frumoase.

Ava Smile dezvolta un interes permanent pentru tot ce este nou la nivel mondial in domeniul stomatologiei si achizitioneaza ultimele aparitii in domeniul aparaturii: centrifuga medifuge, piezosurgery, microscop dentar, radiologie digitala, lampa de albire, camera intraorala, etc. Clinica este formata din doua cabinete, unul pentru adulti si unul special amenajat pentru copii.

Pe partea de estetica faciala efectuam manopere ce includ injectarea botoxului pentru ridurile frontale, tratament pentru hiperhidroza axilara, injectarea acidului hyaluronic pentru marirea buzelor, umplerea santurilor nazogeniene, umplerea cearcanelor, marirea pometilor, tratament pentru imbunatatirea calitatii pielii si lifting nechirurgical cu fire bioresorbabile. Pentru aceste manopere fiind folosite material si produse de cea mai inalta calitate pentru un rezultat spectaculos.

Adresa: Calea Floreasca, nr. 169A, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0732 044 261/ 031 405 3775


AVA Clinique – Pajura

AVA Clinique situata pe str. Pajurei nr.7 este prima clinica AVA deschisa. Este situata in nordul Bucurestiului si a luat fiinta in anul 2012. Isi intampina pacientii de fiecare data intr-o atmosfera confortabila, empatica si relaxata, dispunand de aparatura care faciliteaza tratamentele fara durere.

Pentru ca ne gandim la toti pacientii nostri am dotat clinica cu un aparat de Inhalosedare, cu rolul de a facilita tratamentele micilor pacienti cu frica de stomatolog.

Serviciile de Medicina Muncii prestate in cadrul clinicii sunt realizate cu aparatura moderna, de catre o echipa care satisface toate cerintele legislative in domeniu.

Clinica are la dispoziţie și un cabinet de medic de familie, acesta fiind specialistul aflat în poziţia unică de a îngriji întreaga familie pe termen lung.

Adresa: Strada Pajurei, nr. 7, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 031 102 9308


AVA Clinique – Berceni

Situata in partea de Sud a Bucurestiului in incinta cladirii Big Office, pe Soseaua Oltenitei nr. 87-99, in vecinatatea statiei de metrou Piata Sudului, clinica Ava isi focalizeaza intreaga atentie pe calitatea serviciilor oferite de catre o echipa formata din specialisti intr-un mediu prietenos, la preturi convenabile.

Dispunem de aparate de sterilizare, verificate permanent pentru a ne asigura ca tratamentele se realizeaza in conditii de maxima siguranta.

Realizarea tratamentelor este facilitata de prezenta in cladire a unei companii de Radiologie dentara, favorizand astfel rezolvarea in cadrul aceleiasi sedinte a celor mai complexe tratamente.

Adresa: Soseaua Oltenitei, nr. 87 – 99, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0754 021 222 / 031 426 0009


AVA Smile – Dorobanti

Cinica din Dorobanți este cea mai noua clinica a noastra. Asa cum v-am obișnuit va punem la dispoziţie aparatura de ultima generaţie și o echipa multidisciplinară de medici care va rezolva orice problema cu profesionalism și implicare, si mai ales fara durere! Intr-o locaţie de lux, ușor accesibila, va punem la dispoziţie 4 cabinete echipate cu cele mai performante tehnologii, echipamente și materiale, iar surpriza absoluta este cabinetul celor mici împreună cu locul de joaca dedicat lor!

Prin atitudinea relaxata si prin joaca, medicii nostri pedodonti ii pot face pe copii sa aiba o experienta placuta, sa capete incredere in medici si sa coopereze.

Specializarile prezente in clinica noastra sunt: pedodontie, ortodontie pediatrica,
chirurgie, implantologie dentara, endodontie, protetica dentara, parodontologie, profilaxie dentara.

Taratamentele pe care le executam sunt la cel mai inalt nivel, de o calitate exceptionala si extrem de precise.

Cu ajutorul microscopului endodontic luptam pentru a va salva fiecare dinte natural, iar cu ajutorul laserului dentar va punem la dispoziţie ele mai noi metode de tratament
stomatologic. Laserul dentar rezolva cariile dentare fără utilizarea neplăcută a frezei, reduce riscului infectiilor bacteriene postoperatorii, accelereaza procesul de vindecare si usureaza tratarea parodontozei.

Adresa: Calea Dorobanti, nr.113, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0724 823 366 / 031 108 1563

Copyright Ava Smile 2017. All rights reserved.