DESPRE NOI


Zambetul este un accesoriu care nu se demodeaza niciodata

Sub acest slogan AVA Smile si-a inceput activitatea in anul 2012 si a crescut treptat datorita echipei noastre de profesionisti unita de aceleasi valori pe care le promoveaza:

  • calitate si promptitudine
  • grija si respect fata de pacient
  • pasiune si profesionalism
  • etica medicala
  • respectarea drepturilor pacientilor
  • confidentialitate medic-pacient
  • responsabilitate si angajament
  • preturi accesibile

De-a lungul timpului, Ava Smile a fost implicata alaturi de institutiile publice in ajutorarea persoanelor defavorizate, prin oferirea acestora de tratamente stomatologice.

Ce deosebeste Ava Smile de celelalte cabinete dentare?!

Ava Smile duce la un alt nivel sanatatea orala prin investitiile in aparatura, si prin pregatirea echipei , promovand inovatia si respectand standardele de calitate, facand un scop din a continua sa puna zambete pe fata pacientilor.

Depunem toate eforturile pentru a asigura celor care ne trec pragul, servicii stomatologice la cele mai inalte standarde,in conditii impecabile de siguranta si confort, bazate pe ultimele tehnologii in domeniu.

La noi ai toate serviciile stomatologice sub acelasi acoperis: estetica dentara, estetica faciala, implant dentar, fatete dentare, coroane integral ceramice, radiologie, endodontie la microscop,chirurgie dento-alveolara, lucrari protetice, ortodontie, pedodontie, etc.

Misiunea noastra este aceea de a oferi cele mai bune tratamente stomatologice, complete si personalizate, confort si profesionalism tuturor celor care beneficiaza de serviciile noastre, si sa pastram satisfactia la cel mai inalt nivel posibil.

Viziunea noastra este sa mentinem standardele ridicate, sa tratam toti pacientii cu acelasi respect si sa investim permanent in noile aparitii tehnologice.

In cadrul serviciilor oferite respectam cu strictete procesul de dezinfectie si sterilizare, totul fiind sterilizat in conformitate cu legislatia in vigoare, si cu normele stricte in domeniu implemenate de tara noastra si Uniunea Europeana.

Prin tratamentele efectuate dorim sa ne mentinem in topul celor mai performante clinici stomatologice la nivel european.

Garantam calitate si preturi imbatabile.

Copyright Ava Smile 2017. All rights reserved.